Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Jäsenmatka Tallinnaan 6. - 7.10.2018

| 6.10.2018 - 7.10.2018 | Tallinna
6.10.2018 - 7.10.2018
Tallinna
SAM - Rahoitusalan ammattilaiset Pro ry
14.9.2018

Tervetuloa yhdistyksen jäsentapahtumaan 6. – 7.10.2018!

Lähdemme Länsiterminaali 2:sta Tallink Megastarilla Tallinnaan, jossa majoitumme Original Sokos Viru hotelliin. Laivalla syömme myöhäisen aamiaisen. Hotellissa käyttöömme on varattu kokoustila, jossa tapaamme heti saavuttuamme hotellille, majoittuminen tämän jälkeen.

Tallinnan sykkeeseen voi kukin sukeltaa omatoimisesti, yhteinen illallinen ravintola Troikassa. Paluumatkalle lähdemme 7.10.2018 klo 13.30 Megastarilla, jossa ruokailu lounasbuffetissa.

Paikkoja on varattu 70:lle ensin ilmoittautuneelle, omavastuu 60 €. Yhdistys maksaa matkat edullisimman matkustustavan mukaan, ruokailut laivalla ja illallisen. Suosittelemme kimppakyytejä, oman auton käytöstä on sovittava erikseen Sirpa Hietakankaan kanssa sirpa.hietakangas@poppankki.fi.

Jäsentapahtuman yhteydessä pidämme mahdollisesti ylimääräisen yhdistyksenkokouksen.

Ilmoittautuminen tapahtuu ProPlussan kautta 31.7.2018 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita erikoisruokavaliot ja huonekaveri. Ilmoittautuminen on sitova, omavastuu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Tarkemmat tiedot, maksu- ja muut ohjeet lähetetään ilmoittautuneille osallistujavahvistuksen yhteydessä lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkapojat Oy.  

 

 

Tervetuloa mukaan!

Yhdistyksen puolelta lisätietoja matkasta antavat

Elisa Lahtinen                              elisa.lahtinen@saastopankki.fi

Sirpa Hietakangas                      sirpa.hietakangas@poppankki.fi

Tarja Lehto                                   tarja.lehto@prohallitus.fi

 

SAM – Rahoitusalan ammattilaiset Pro ry

Hallitus