Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Puheenjohtajapäivät

Tapahtuma | 27.4.2019 - 28.4.2019 |
27.4.2019 - 28.4.2019
Ammattiliitto Pro / Unitori
Ammattiliitto Pro / Järjestöyksikkö
1.4.2019

Pron puheenjohtajapäiviä vietetään tänä vuonna 27.-28.4. 2019, maissa ja merellä. Ohjelma alkaa Ruoholahdessa Ammattiliitto Pron tiloissa ja jatkuu Silja Euroopalla.
 

Puheenjohtajapäivät starttaavat lounaalla klo 11 Ammattiliitto Pron tiloissa Ruoholahdessa, ohjelma alkaa klo 12. Jatkamme Unitorilla klo 17 asti, minkä jälkeen yhteiskuljetus Länsisatamaan ja klo 18.30 lähtevään laivaan.

Puheenjohtajapäiville kutsutaan yhdistyksen puheenjohtaja tai hänen olleessaan estynyt hallituksen nimeämä henkilö. Myös aluejohtokuntien puheenjohtajat kutsutaan mukaan.

Täytä ilmoittautuminen huolella, tarkista, että ilmoittautujana nimesi on samassa muodossa kuin passissa tai virallisessa kuvallisessa henkilökortissasi. Laskutusosoite tarvitaan vain jos valitsit laivalla yöpymiseen 1 hengen hytin.

Tapahtumassa laivalla on työpajoja ... , joihin ilmoittaudutaan tällä lomakkeella.