Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Kuopion Seudun Pro r.y. Amos Rex: Egyptin loisto -näyttely

| 2.3.2021 17:00 - 18:00 | Etäopastus Zoomilla
2.3.2021 17:00 - 18:00
Etäopastus Zoomilla
Kuopion Seudun Pro ry
1.3.2021


Koe  pieni pala muinaista Egyptiä omalta koneeltasi – missä tahansa oletkin!

Etäopastuksella syvennytään tarinoiden, tunnelmien ja taustojen kautta Egyptin loisto -näyttelyyn. Opastus ei tapahdu näyttelysalissa kiertäen, vaan näyttelyyn tutustutaan kuva- ja videoesityksen avulla. Opastuksella esineitä voi tarkastella lähempää, kun mikä museovierailulla on mahdollista! Pääset kuulemaan muun muassa muinaisen Egyptin jumalista ja faraoista, kurkkaamaan kissamuumion sisälle sekä näyttelyn kulisseihin! Etäopastus tarjoaa tauon arkeen: se sisältää aisteja herättäviä mielikuvaharjoituksia ja virkistäviä tehtäviä. Opastuksen aikana voit kysyä kysymyksiä.

Kesto 45 min

Etäopastus toteutetaan Zoom-alustalla. Tietokoneella osallistuttaessa Zoomia ei tarvitse ladata vaan opastukseen voi liittyä selaimen kautta. Älypuhelimella tai tabletilla osallistumista varten kannattaa ladata ilmainen Zoom-sovellus valmiiksi laitteellesi. Etäopastusta ei saa taltioida.

Ilmoittautumislinkki toimitetaan sähköpostiin ennen tilaisuuden alkua.


Tilaisuus on Kuopion Seudun Pron jäsenille maksuton!