Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

PKS ICT PRO / Firenze, Italia

| 27.1.2022 17:00 - 18:00 | Virtuaalimatkailu (Zoom)
27.1.2022 17:00 - 18:00
Virtuaalimatkailu (Zoom)
Pääkaupunkiseudun ICT-alan Toimihenkilöt Pro ry
23.1.2022

Tervetuloa virtuaalimatkalle Italiaan, Firenzeen!
Firenze, Toscanan helmistä kaunein, Renessansin jataiteen kehto. Emme voi vierailla Firenzessä tutustumatta renesanssin päähenkilöihin;  Medici- sukuun ja suuriin taiteilijaneroihin kuten Botticelli, Leonardo, Michelangelo.

Matkaamme taiteen maailmaan ja tutkimme sen kiehtovia henkilö-hahmoja, heidän koukeroisia rakkaustarinoitaan, vararikkoja, häikäilemätöntä keinottelua ja vallanhimoa, mielettömiä omaisuuksia ja suurta kauneuden janoa.

Lorenzo Suurenmoisen elämästä on tehty lukuisia elokuvia ja hänen hohdokas elämänsä pankkiirina ja taiteen mesenaattina ei lakkaa kiinnostamasta meitä. Hän on edelleen läsnä kaikkialla Firenzessä, jatutkimme tätä taianomaista kauneuden ja taiteen mekkaa Medicien jännittävän tarinan ja maalausten valossa.

Muistathan ilmoittaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi, johon matkalipun voi lähettää. Yhteystiedot poistetaan tapahtuman jälkeen tapahtumantiedoista (GDPR).


Maksuton jäsenille.

Peruutusehto: Peruutathan 23.1.22 mennessä, jos et pääse osallistumaan. Näin vapautat paikan mahdollisesti jonossa olevalle. Peruuttamattomasta ja paikalle tulematta jättämisestä laskutamme 20 euroa kulujen kattamiseksi.


Mahdolliset lisätiedot: ilmoittautumiset@pksictpro.fi 

HUOM! Ilmoittautumiset vain"ilmoittaudu"-linkin kautta tapahtumakalenterissa!

https://kilta.proliitto.fi/Kalenteri/Kalenteri?yhdistys=3648&alkaa=17.12.2021

Jos saat varalla-ilmoituksen, sinuun ollaan yhteydessä jos paikkoja vapautuu.

Nyt on loistava tilaisuus ottaa myös kaveri mukaan, joka ei kuuluProhon! Suosittele Pron jäsenyyttä ja tienaa 40€ Superlahjakortti!

https://proliitto.fi/fi/kaverikans#34c52f4f