Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

THHL Pohjanmaa Pro ry:n kevätmatka Helsinkiin

| 6.5.2023 - 7.5.2023 | Scandic Grand Central Helsinki
6.5.2023 - 7.5.2023
Scandic Grand Central Helsinki
THHL Pohjanmaa Pro ry
14.4.2023

KUTSU KEVÄTREISSULLE 2023

 

 

THHL Pohjanmaa Prory järjestää jäsenilleen kevätmatkan Helsinkiin 6. – 7.5.23.

 

Majoitus on kahdenhengen huoneissa Scandic Grand Central Helsinki -hotellissa https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-grand-central-helsinki.


6.5.23 klo 19.00 on Grease -musikaaliesitys Messukeskuksessa https://greasemusikaali.fi/

 

Matkalleilmoittautuminen päättyy 31.1.23 tämän ilmoituksen kautta ja ilmoittautuminen onsitova. Sitova ilmoittautuminen tarkoittaa sitä, että jos perut osallistumisesimatkalle ilman pätevää syytä (lääkärintodistus tai muu vastaava todistussairastumisesta) maksat koko matkapaketin hinnan yhdistykselle (n. 185 euroa).Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kenen kanssa haluat majoittautua.

 

Yhdistys tarjoaamajoituksen ja junamatkat, matkan omavastuu on musikaalilipun hinta 65 euroa,joka maksetaan 31.1.23 mennessä THHL Pohjanmaa Pro ry:n tilille FI465124 0420 0178 73. Pyydämme myöstilaamaan junaliput samaan päivään mennessä, yhteisvarausta ei tehdäyhdistyksen hallituksen toimesta. Junalipuista saa tehdä vapaamuotoisenmatkalaskun, joka toimitetaan maksatusta varten sähköpostitse lea.rauma@te-toimisto.fi.

 

Jos haluat lähteäHelsinkiin jo ennen 6.5. tai jäät sinne vielä 7.5. jälkeen, mahdollisetmajoituksen lisäyöt varaat ja maksat itse. Koska kyseessä on yhden yön matka,yhteisruokailua ei tällä kertaa aikataulullisista syistä järjestetä. Jokainensaa nauttia keväisestä Helsingistä omaan tahtiinsa.

 

Musikaalilippuja jamajoitusta on varattu 24 henkilölle, joten toimi nopeasti ??

 

TERVETULOA MUKAANMATKALLE!

 

Hallitus