Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Kesäpäivä Punkaharjulla

| 8.6.2024 10:00 - 17:00 | Kruunupuisto
8.6.2024 10:00 - 17:00
Kruunupuisto
Savonlinnan Seudun Toimihenkilöt PRO ry
22.5.2024
Kesä on kohta täällä, ja on aika suunnata yhdessä luontoon ja nauttia kesäpäivästä Punkaharjulla! Olemme järjestäneet yhdistyksemme jäsenille monipuolisen ohjelman, joka tarjoaa jokaiselle jotakin – ulkoilua, rentoutumista ja yhdessäoloa.
Hintaan (20 EUR/hlö) sisältyy: Kuljetus Savonlinnasta ja Kerimäeltä, Lounas, Kylpylä, 1 aktiviteettiryhmä valinnan mukaan.
1 avec/jäsen. Paikkoja rajoitetusti.
Sitovat ilmoittautumiset 22.5.2024 mennessä savonlinna@proyhdistys.fi
Ilmoita ryhmätoiveesi sekä mahdolliset ruokarajoitteet sekä avecin nimi. Aktiviteettiryhmissä rajoitettu määrä paikkoja (max ja min).
Pyöräily mahdollista myös omalla sähköpyörällä.
Ulkoiluaktiviteetteja ryhmissä:
Ryhmä I:
Tässä ryhmässä on toimintaa ja adrenaliinia! Liity mukaan opastetulle maastopyöräretkelle sähköavusteisilla menopeleillä. Polkujen varrella odottavat Punkaharjun luonnonsuojelualueen ja Laukansaaren tutkimusmetsäalueen jännittävät polut.
Ryhmä II:
Haluatko rentoutua ja nauttia luonnosta hieman rennommin? Tämä ryhmä on juuri sinulle! Luvassa on 45 minuutin iippumattorentoutus harjumetsässä ja omatoimista frisbeegolfia Kruunupuiston pihapiirissä. Vapauta sisäinen leijasi!
Ryhmä III:
Vesihirmuille tarjoamme unohtumattoman seikkailun SUPlautailun merkeissä! Lähde mukaan kokeilemaan SUPlautailua ja tunne vapauden tuuli hiuksissasi.
Ryhmä IV:
Oletko valmis sukeltamaan harjujen ja metsien syvyyksiin? Luvassa on patikointia Topeliuksen polulla, joka kulkee upealla harjualueella ja Pihlajaveden rannoilla.
Lounas tunnelmallisella Inkeritalon makasiinilla
Nautimme herkullisen lounaan Inkeritalon makasiinilla, jossa voimme jakaa päivän seikkailut ja tunnelmat yhdessä.
Kylpylässä rentoutumista
Uudistetussa kylpylässä on vesiterapia-allas, poreallas, kylmäallas ja monia muita ihania vaihtoehtoja rentoutumiseen. Saunamaailma tarjoaa myös erilaisia saunaelämyksiä, kuten kelosaunan sekä infrapunalämmitteisen joogasaunan. Pyyhe ja uikkarit mukaan!