Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Näin teen profiilin LinkedIn-palveluun -webinaari

Koulutus | 4.4.2018 18:00 - 19:00 |
4.4.2018 18:00 - 19:00
VERKOSSA
Ammattiliitto Pro / Koulutus
1.4.2018

Näin teen profiilin LinkedIn-palveluun -webinaari

 

Koulutuksessa saat ohjeet tilin avaamisen LinkedIn-palvelussa ja opit, mistä osista ja miten voit rakentaa omaa osaamistasi kuvaavan profiilin. Opit tuomaan osaamistasi esiin niin, että hakutuloksissa löydettävyytesi olisi mahdollisimman hyvä. Lisäksi saat tietoa siitä, mitkä asiat palvelun asetuksissa ovat oleellisia.

 

Aloitetaan alkeista: aluksi käydään läpi tilin perustaminen. Osaamisen kuvaamisessa tärkeintä on ns. intro ja yhteenveto eli yleisesittely persoonastasi ja osaamisestasi. Niiden avulla luot kiinnostusta itseäsi kohtaan.  Intron ja yhteenvedon lisäksi voit valita eri tapoja esittää osaamistasi tarkemmin, niitä ovat perinteisen työkokemuksen ja koulutuksen lisäksi esimerkiksi projektit ja sertifikaatit.  Profiilin päivittämisestä lähtee lähtökohtaisesti aina tieto seuraajille, mutta opit, miten sen voi muuttaa ja sen lisäksi asetusten muut oleelliset asiat.  

 

Koulutus soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille, mutta se on erityisesti suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alla oleville jäsenille.

 

Kouluttajana on tiedottaja, koulutussuunnittelija, FM Marika Ojala. Hän on Akavan ja STTK:n koulutusorganisaation sosiaalisen median asiantuntija ja kouluttanut myös osaamisen tunnistamista ja työnhakutaitoja yleisesti.