Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Kutsu meidät yritykseesi kertomaan Hyvää huomista -hankkeesta ja saat tukea hyvinvoinnin kehittämiseen

Tapahtuma | 31.1.2018 - 31.12.2018 |
31.1.2018 - 31.12.2018
Ammattiliitto Pro ry

Vuoden 2018 aikana kierrämme yrityksiä ja kerromme Hyvää huomista -ohjelman sisällöstä ja työkalutarjonnasta sekä kokoamme tietoa yritysten kehittämishankkeista. Tieto yritysten kehittämistoiminnasta auttaa liittoja kehittämään toimintaa vastaamaan jatkuvasti paremmin yritysten tarpeisiin.
Vierailujen kesto on noin kaksi tuntia. Toivomme, että vierailuihin osallistuvat eri henkilöstöryhmistä luottamusmiehet, työsuojeluvaltuutetut sekä yrityksen edustajat, sillä työhyvinvoinnin ja tuottavauuden kehittäminen koskee koko työyhteisöä.
Voimme vierailla vain rajallisessa määrässä yrityksiä. Siksi sinun kannattaa olla nopea ja ilmoittautua pian allekirjoittaneelle. Olemme myös itse yhteydessä yrityksiin vierailujen järjestämiseksi.

Hyvää huomista -ohjelma jalkautuu yrityksiin
Kemian alojen työhyvinvointia ja tuottavuutta edistävässä Hyvää huomista -ohjelmassa tiivistetään vuoropuhelua yritysten kanssa. Toteutamme alkaneen vuoden aikana yritysvierailukierroksen, jolla kerromme ohjelmasta ja keräämme tietoa yritysten ajankohtaisista kehittämishankkeista.
Hyvää huomista -ohjelma jatkuu uusien työehtosopimusten viitoittamalla tavalla. Tavoitteena on edistää työhyvinvoinnin ja tuottavuuden kehittämistä yrityksissä. Ohjelman keskiössä ovat yritysten omat työhyvinvoinnin ja tuottavuuden kehittämishankkeet, joita alan työmarkkinajärjestöt tukevat mm. kehittämistyökalujen avulla. 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset yrityskierrokselle:
Ammattiliitto Pro, sopimusalavastaava Taru Reinikainen.
Lisätietoja Hyvää huomista -ohjelman sisällöstä ja palveluista, katso www.hyvaahuomista.fi