Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Yhdistyksen toiminnantarkastaja -webinaari ti 13.2.2018

Koulutus | 13.2.2018 18:00 - 19:00 |
13.2.2018 18:00 - 19:00
VERKOSSA
Ammattiliitto Pro / Koulutus
10.2.2018

Yhdistyksen toiminnantarkastaja -webinaari ti 13.2.2018 klo 18-19

Mitä kaikkea yhdistyksen toiminnantarkastajan on tiedettävä? Miksi toiminnantarkastajaa tarvitaan? Tule kuuntelemaan tietokatsaus yhdistystoiminnan tarkastamisesta. Tavoitteena on, että osallistuja ymmärtää toiminnantarkastuksen roolin jäsenkuntaan nähden sekä luottamustoimeen liittyvät vastuut ja velvoitteet.

Kouluttajana Petri Varjonen

Webinaariin voit osallistua omalta tietokoneeltasi käsin, tarvitset hyvän verkkoyhteyden ja kaiuttimet tai kuulokkeet. Muutamaa päivää ennen koulutusta saat sähköpostiisi vahvistusviestin sekä ohjeet webinaariin osallistumiseksi. Koulutus on maksuton ja se on tarkoitettu Pron yhdistystoimijoille ja toiminnantarkastajille.

Lisää webinaareja tulossa vielä keväälle – tarkkaile postiasi!

HUOM! Kaikki webinaarit tallennetaan ja niitä voi katsoa myös jälkikäteen. Tallenteiden katseluoikeuden saat vain ilmoittautumalla webinaariin.