Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Yhdistyksen tietosuoja -webinaari

Koulutus | 23.5.2018 18:00 - 18:30 |
23.5.2018 18:00 - 18:30
VERKOSSA
Ammattiliitto Pro / Koulutus
22.5.2018

Mitä pitää ainakin tehdä, jos aika loppuu kesken hoitaa gdpr-asiat kuntoon? Lisäksi saat käytännön esimerkkejä millaista informaatiota tarvitaan tietosuojasta esim. tilaisuuksiin ilmoittautumisen yhteydessä jne.

Webinaariin voit osallistua omalta tietokoneeltasi käsin, tarvitset hyvän verkkoyhteyden ja kaiuttimet tai kuulokkeet. Muutamaa päivää ennen koulutusta saat sähköpostiisi vahvistusviestin sekä ohjeet webinaariin osallistumiseksi. Koulutus on maksuton ja se on tarkoitettu Pron yhdistystoimijoille. Huomioithan, että voit koota myös isomman porukan seuraamaan webinaaria yhtä aikaa. Silloin kannattaa huolehtia, että pystyt heijastamaan tietokoneen näytön esim. videoprojektorin kautta ja äänen kuuluvuuden varmistamisen esim. isompien kaiuttimien kautta.