Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Webinaari: Tunteet kuuluvat elämään

Koulutus | 9.10.2018 18:00 - 19:00 |
9.10.2018 18:00 - 19:00
VERKOSSA
Ammattiliitto Pro / Koulutus
7.10.2018

Webinaari: Tunteet kuuluvat elämään

Verkkoluennolla opit tuntemaan erilaisten persoonien ja tunteiden vaikutusta työpaikalla.

Työpäivän aikana saatat kohdata erilaisia tunnetiloja: innostus, häpeä, empatia, viha, turhautuminen. Omaa hyvinvointiasi auttaa, kun opit ymmärtämään tunteiden vaikutusta itseesi ja työyhteisöön. Käymme läpi sitä, miten erilaiset tunteet näkyvät ja vaikuttavat työyhteisössä. Saat vinkkejä siitä, miten voit ymmärtää omia tunteitasi ja miten eri tunteet vaikuttavat työyhteisössä. 

Toteutus tiistaina 9.10. klo 18-19

Kouluttaja Mari Ravattinen, Mielen Melodiat Oy

Mari on hyvinvointivalmentaja, jolla on 20 vuoden kokemus yksilöiden ja työyhteisöjen hyvinvoinnista. Koulutustaustaa työfysioterapiasta, mindfulnessista ja NLP:stä, joita hän käyttää monipuolisesti valmennuksissa. Mari uskoo vahvasti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.  Hän ravistelee lempeästi yksilöitä ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan ja keskittymään elämäntapamuutoksissa siihen, mikä omassa elämässä on tärkeintä sillä hetkellä. Ottamalla pieniä asioita oman arjen hallintaan voi saada aikaan suuria muutoksia.

Webinaari on tarkoitettu vain Pron jäsenille.