Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Webinaari: Hyvinvoinnin avaimet arkeen

Koulutus | 25.9.2018 18:00 - 19:00 |
25.9.2018 18:00 - 19:00
VERKOSSA
Ammattiliitto Pro / Koulutus
23.9.2018

Webinaari: Hyvinvoinnin avaimet arkeen

Tule mukaan verkkoluennolle saamaan vinkkejä siitä, miten voit lisätä hyvinvointiasi: mitä asioita voisit arjessasi muuttaa, että keho ja aivot palautuisivat työn kuormituksesta paremmin. 

Webinaarissa pääset pohtimaan omaa arkeasi ja saat käytännön vinkkejä parempaan palautumiseen – tarkastelussa erityisesti liikunta, uni ja palautuminen.

Toteutus tiistaina 25.9. klo 18-19

Kouluttaja Mari Ravattinen, Mielen Melodiat Oy

Mari on hyvinvointivalmentaja, jolla on 20 vuoden kokemus yksilöiden ja työyhteisöjen hyvinvoinnista. Koulutustaustaa työfysioterapiasta, mindfulnessista ja NLP:stä, joita hän käyttää monipuolisesti valmennuksissa. Mari uskoo vahvasti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.  Hän ravistelee lempeästi yksilöitä ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan ja keskittymään elämäntapamuutoksissa siihen, mikä omassa elämässä on tärkeintä sillä hetkellä. Ottamalla pieniä asioita oman arjen hallintaan voi saada aikaan suuria muutoksia.

Webinaari on tarkoitettu vain Pron jäsenille.