Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Webinaari: Virkeyttä ja hyvää oloa ravinnosta

Koulutus | 2.10.2018 18:00 - 19:00 |
2.10.2018 18:00 - 19:00
VERKOSSA
Ammattiliitto Pro / Koulutus
30.9.2018

Webinaari: Virkeyttä ja hyvää oloa ravinnosta

Tällä verkkoluennolla saat inspiraatiota  luoda sellaisia terveellisiä tapoja, joiden kanssa voit elää niin etteivät ne tunnu rajoituksilta.

Toteutus tiistaina 2.10. klo 18-19

Kouluttajat Tiina Hulkkonen ja Mari Ravattinen, Mielen Melodiat Oy

Tiina on ravintoneuvoja (Pro Health FLT® koulutus). Omakohtaisen kokemuksen kautta hän tietää, kuinka valtava merkitys ravinnolla on hyvinvointiin. Webinaareihin Tiina haluaa tuoda käytännön vinkkejä, joilla sinä saat virtaa arkeen nuutuneen olon sijaan.

Mari on hyvinvointivalmentaja, jolla on 20 vuoden kokemus yksilöiden ja työyhteisöjen hyvinvoinnista. Koulutustaustaa työfysioterapiasta, mindfullnesista ja NLP.stä, joita hän käyttää monipuolisesti valmennuksessa. Mari uskoo vahvasti kokonaisvaltaiseenhyvinvointiin. Hän ravistelee lempeästi  yksilöitä ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan ja keskittymään elämäntapamuutoksissa siihen, mikä omassa elämässä on tärkeintä sillä hetkellä. Ottamalla pieniä asioita oman arjen hallintaan voi saada aikaan suuria muutoksia.

Webinaari on tarkoitettu vain Pron jäsenille.