Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Webinaari: Osaaminen näkyväksi - oman osaamisen tunnistaminen työnhakua varten

Koulutus | 6.11.2018 18:00 - 19:00 |
6.11.2018 18:00 - 19:00
VERKOSSA
Ammattiliitto Pro / Koulutus
4.11.2018

Webinaari: Osaaminen näkyväksi - oman osaamisen tunnistaminen työnhakua varten

Tunnistatko tilanteen, jossa istut koneen ääressä CV-pohja edessäsi ja päässä lyö tyhjää eikä paperille kerry mitään? Jos näin on käynyt, se on merkki normaaliudesta. Olemme itse kukin niin lähellä itseämme, ettei oman osaamisen arvioiminen ole helppoa. Se voi kuitenkin muuttua helpoksi, jos saa osaamisen tunnistamiseen suunniteltuja työkaluja käyttöönsä. Tällä verkkoluennolla esittelemme erilaisia menetelmiä, joilla saa otteen siitä, mitä kaikkea osaamista itseltä mahdollisesti löytyy. Lähes poikkeuksetta osaamista on enemmän kuin mistä itse olet on tietoinen, joten osaamisen tunnistamiseen kannattaa perehtyä.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille työnhakijoille.

Toteutus tiistaina 6.11. kello 18-19

Kouluttaja: Inka Ukkola, TJS Opintokeskus

Inka Ukkola on kouluttanut osaamisen tunnistamista monille eri ammattiryhmille ja kirjoittanut aiheesta julkaisun, jonka nimi on Osaaminen näkyväksi työtodistukseen.

Webinaari on tarkoitettu vain Pron jäsenille.