Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Webinaari: Onnistu työhaastattelussa

Koulutus | 14.11.2018 18:00 - 19:00 |
14.11.2018 18:00 - 19:00
VERKOSSA
Ammattiliitto Pro / Koulutus
11.11.2018

Webinaari: Onnistu työhaastattelussa

Työhaastattelun tavoitteena on löytää molempien osapuolien kannalta sopiva työpaikka-työnhakija -pari. Tässä verkkokoulutuksessa opit miten tähän voidaan päästä. Sinulle oikean työpaikan saaminen onnistuu parhaiten, kun selvität itsellesi, mitä työnantaja sinulta odottaa ja toisaalta mitä työpaikalla on sinulle tarjota ja valmistaudut haastattelussa kuvaamaan itseäsi ja oleellisen osaamisesi oikein ja vakuuttavasti.

Verkkoluento antaa sinulle eväitä työnhakuun ja haastatteluun valmistautumiseen sekä itse haastattelutilanteeseen. Haemme yhdessä vastauksia ainakin seuraaviin kysymyksiin: Miten parannan mahdollisuuksiani saada kutsu työhaastatteluun? Mitä työnantaja minulta odottaa? Miten huolehdin, että työpaikka vastaa odotuksiani? Miten esiinnyn edukseni ja vakuutan haastattelijan sopivuudestani ko. tehtävään? Tule mukaan! Koulutuksessa voit kysyä lisää.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille työnhakijoille.

Toteutus keskiviikkona 14.11.2018 klo 18-19

Kouluttaja: Leo Junno, TJS Opintokeskus

Leo on kouluttanut ammattijärjestöjen toimijoita ja jäseniä vuodesta 2010. Koulutukseltaan Leo on DI ja ammatillinen opettaja. Koulutukset toteutetaan osallistavasti, jotta osallistujien osaaminen ja kokemus saadaan hyödyttämään koulutusta.

Webinaari on tarkoitettu vain Pron jäsenille.