Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Webbinarium för Pro: Känslokunskap i arbetslivet

Koulutus | 22.11.2018 18:00 - 19:00 |
22.11.2018 18:00 - 19:00
VERKOSSA
Ammattiliitto Pro / Koulutus
20.11.2018

De flesta av oss har utmaningar på jobbet och dessa är ofta relaterade till människor. Kärnan av dessa utmaningar hittar man oftast i känslor på arbetet. Utmaningarna kan ha en negativ inverkan på jobbet. Det emotionella klimatet har visat sig vara den viktigaste framgångsfaktorn i teamarbete.

 

Webbinariet lär dig med praktiska exempel grunderna om hur känslor påverkar i arbetslivet. Syftet är att förstå vikten av känslor på arbetsplatsen och hur du kan börja utveckla känslokunskap på jobbet.

 

Innehåll:

Hur känslor är närvarande på jobbet. Detta är mångfacetterat och handlar om processer inne i huvudet på en människa samt dels om hennes samverkan med andra.

 

Hur man kan öva upp emotionella färdigheter, må bättre och ha en positiv inverkan på arbetsprestationen.

 

Föreläsare är Tua Pelli, legitimerad psykolog, grundare av Avenum Oy. Hon har arbetat i Norden över 20 år som expert inom people och business consulting, som chef samt som sparringpartner för ledningsgrupper.

 

Webbinariet är avsett för Pros medlemmar.