Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Webinaari: Hyvä johtaminen ja organisaatiokulttuuri - ILMOITTAUDU VARASIJALLE

Koulutus | 11.4.2019 18:00 - 19:00 |
11.4.2019 18:00 - 19:00
VERKOSSA
Ammattiliitto Pro / Koulutus
9.4.2019

Webinaari: Hyvä johtaminen ja organisaatiokulttuuri

Webinaarissa syvennytään organisaatioelämän ytimeen, niihin tekijöihin, jotka saavat työyhteisön kukoistamaan tai lakastumaan. Johtaminen on niistä yksi, organisaatiokulttuuri toinen. Onnistumiseen tarvitaan hieman itsetuntemusta, paljon arvostavaa vuorovaikutusta ja arkista yhteistyötä. Kyse on sekä periaatteista että päivittäisistä teoista. Tule kuulemaan, mitä tarvitaan hyvään johtamiseen ja työyhteisön onnistumiseen.

Webinaarin aiheina ovat toimiva työyhteisö ja vuorovaikutus, organisaatiokulttuurin merkitys ja hyvän johtamisen käytännöt.  

Kouluttaja: Sari Kuusela on yhteiskuntatieteiden tohtori ja tietokirjailija, jonka työkokemus ulottuu liiketoiminnan ja henkilöstön johtamisesta osaamisen kehittämiseen ja muutosten toteuttamiseen. Valtaa ja johtamista käsitelleen väitöskirjansa jälkeen hän on syventynyt kirjoissaan myös organisaatiokulttuuriin, vuorovaikutustaitoihin ja organisaatiodramaturgiaan. Uusia blogeja voi lukea viikoittain www.organisaatioelamaa.fi.