Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Iltatilaisuus / Hyvä työelämä nyt ja tulevaisuudessa - miten vahvistaa mielekkyyttä muuttuvassa maailmassa? - Tampere

Koulutus | 19.3.2019 17:30 - 20:00 |
19.3.2019 17:30 - 20:00
Scandic Tampere City
Ammattiliitto Pro / Koulutus
25.2.2019

Hyvä työelämä nyt ja tulevaisuudessa - miten vahvistaa mielekkyyttä muuttuvassa maailmassa?

 

Mihin suuntaan työelämä on muuttumassa ja mitä se tarkoittaa minun kannaltani? Mitä mahtavat olla tärkeimmät tulevaisuuden työelämätaidot ja miten niitä voi vahvistaa? Miten pidän huolta omasta hyvinvoinnistani, jaksamisestani ja mielekkyyden kokemuksestani ennustamattomassa maailmassa?

Tervetuloa Ammattiliitto Pro:n jäsenkoulutukseen pohtimaan ja keskustelemaan, mitä hyvä työelämä on nyt ja tulevaisuudessa. Saat tilaisuudessa vinkkejä ja välineitä mielekkyyden kokemuksen vahvistamiseen työssäsi ja työyhteisössäsi sekä pääset tutustumaan muihin prolaisiin.

Illan vetäjänä toimii Pron sopimusala-asiamies. Tilaisuuden vierailevana asiantuntijana toimii videon välityksellä Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö Sonja Strömsholm Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varmasta. Sonja on työskennellyt valmentajana, konsulttina, projektipäällikkönä, henkilöstöasiantuntijana sekä myynti- ja asiakkuusjohtajana useissa asiantuntijaorganisaatioissa. Hän on intohimoinen työelämän kehittäjä, ihmisten innostaja ja yhteisöjen rakentaja.

Koulutusilta alkaa klo 18 ja päättyy klo 20.00. Iltapalaa on tarjolla klo 17.30 alkaen.

Olet lämpimästi tervetullut tilaisuuteen!