Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Webbinarium: karriär och yrkeskunskap i det föränderliga arbetslivet

Koulutus | 7.5.2019 18:00 - 19:00 |
7.5.2019 18:00 - 19:00
VERKOSSA
Ammattiliitto Pro / Koulutus
5.5.2019

Webbinarium: karriär och yrkeskunskap i det föränderliga arbetslivet

Många förändringar i samhället påverkar karriär och yrkeskunskap för var och en av oss. Ibland inspirerar förändringarna, ibland oroar de. Under den här webbföreläsningen talar vi om att förutse ändringar i verksamhetsmiljön och hur ändringarna påverkar kunnandet som behövs i arbetslivet. Vi funderar på vad arbetstagaren själv kan göra för att upprätthålla egen yrkeskunskap och sitt yrkesnätverk samt arbetsgivarens roll i det här. Vi identifierar redskap för att utveckla kompetensen och hantera förändringar. Vi funderar också på hur föränderliga sätt att låta utföra arbete ändrar yrkeskunskapskraven, vad nytt ska man kunna och åtminstone förstå.

Webbföreläsningens mål är att uppmuntra deltagarna att utnyttja sina egna styrkor, sin kunskap och sina nätverk för att utveckla den egna yrkeskunskapen.

 

Tidpunkt: tisdag 7.5 kl. 18–19

Utbildare:Inka Ukkola, TJS Opintokeskus