Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Kutsukoulutus: Työelämän tasatahti - tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta työpaikoille - lähipäivä

Koulutus | 2.4.2019 09:00 - 16:00 |
2.4.2019 09:00 - 16:00
Scandic Simonkenttä
Ammattiliitto Pro / Koulutus
28.3.2019

Koulutuksen verkkotyöskentely toteutetaan Ammattiliito Pron verkko-oppimisympäristössä Propajassa 11.-22.3.2019 ja lähipäivä 2.4.2019, Helsingissä.

Tavoite:

Koulutuksessa päivitetään ja syvennetään osallistujan osaamista tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta sekä työpaikkojen hyvistä käytännöistä. Hän saa tietoa ja valmiuksia tavoitteelliseen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseen sekä syrjinnän estämiseen työpaikallaan.

Osallistuja oppii, miten tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta voidaan kehittää työyhteisön eri osa-alueilla. Koulutuksessa perehdytään ohjatusti tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman tekemiseen.

Sisältö:

Verkko-opinnoissa opitaan keskeiset tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta koskevat käsitteet ja säädökset. Lisäksi pohditaan asenteita ja niiden vaikutusta työpaikkojen toimintakulttuuriin sekä perehdytään työpaikkojen hyviin tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta parantaviin käytäntöihin.

Verkko-opintoihin liittyen osallistuja perehtyy oman työpaikkansa tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta koskeviin dokumentteihin ja tilanteeseen ja tekee suunnitelman tarvittavista jatkotoimenpiteistä.

Lähikoulutuspäivässä keskitytään tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta koskevan käytännön suunnittelutyön työvälineisiin, ohjaukseen ja suunnitelmien työstämiseen.  

Lue tarkemmat ohjeet monimuotokoulutuksen toteutuksesta oheisesta liitteestä. Voit myös suunnitella ja sopia koulutukseen osallistumisestasi tällä suunnitelmalomakkeella.

Mikäli työnantajan edustaja työpaikaltasi osallistuu koulutukseen, ilmoita hänen nimensä, sp-osoitteensa ja laskutusosoitteensa ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kentässä. Työnantajan edustajalta laskutetaan lähipäivän osalta ateriointikulut.