Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

PTTH Pro ry: Kasvomaski jäsenille

| 30.9.2020 | -
30.9.2020
-
Pirkanmaan Teknologiatoimihenkilöt PTTH Pro ry
27.9.2020

PTTH Pro ry:n on tilannut jäsenilleen kankaisia kasvomaskeja.

Kasvomaskin (1 maski / jäsen) voit varata alla olevan  Ilmoittaudu -linkin kautta.

Maskien jakamisesta sen varanneille tiedotetaan myöhemmin.


Kaksinkertaisesta ja valkaisemattomasta puuvillakankaasta tehty suoja on valmiiksi desinfioitu ja sen voi ottaa turvallisesti heti käyttöön. Tuotteen mukana on tekstillinen turva- ja käyttöohje (suomi/ruotsi/englanti). Tuote suojaa pärskeiltä ja luo turvaa pakollisiin kaupassakäynteihin, työmatkoihin ruuhkassa ja ulkoiluun myös siitepölyaikoina. Suojan käyttö ei suojaa 100 % virustartunnoilta vaan ennaltaehkäisee tehokkaasti pärskeiden leviämistä.


Kasvosuoja on valmistettu kaksinkertaisesta ja 150/180 g vahvasta, valkaisemattomasta puuvillakankaasta joka on esipestyä ja valmiiksi kutistettua. Korvan taakse laittetava lenkki on 90 asteen vesipesua kestävä, pyöreä musta tai valkoinen kuminauhanyöri. Valmis tuote on kuumadesinfioitu ja pakattu turvallisesti puhtaaseen, suljettuun ja yksittäiseen muovipakkaukseen. Kasvosuojan reunoissa on vahvistettu tikkaus, jolloin tuotteen saumojen repeäminen puettaessa estyy ja kuminauha pysyy oikeassa paikassa tukevasti. Nenän päällä ei ole metallista tai muovista kiristysmateriaalia, sillä muotoilu on toteutettu mahdollisimman tarkasti istuvaksi. Näin tuote kestää myös useita kymmeniä käyttökertoja. Kankainen kasvosuoja puetaan tarttumalla ainoastaan kuminauhanyöreihin, jotka asetetaan korvien taakse. Kuminauha on säädettävissä kireämmäksi helposti solmimalla. Tuote kestää 90 asteen pesun ja desinfioinnin. Kotona tuote on helpoin ja nopein desinfioida keittämällä kiehuvassa vedessä kaksi minuuttia.


Kasvosuoja on valmistettu pirkanmaalla ja valmistuksen jälkeen kuumadesinfioitu ja pakattu Parkanossa. Suojia on myös sosiaalitoimen ja terveydenhuollon ammattikäytössä.


Lisätietoa kasvomaskista: www.morejoy.fi