Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Pääkaupunkiseudun ICT-alan toimihenkilöt Pro ry:n sääntömääräinen jäsenkokous

| 28.10.2020 17:00 - 19:00 | TEAMS-kutsu lähetetään osallistujille
28.10.2020 17:00 - 19:00
TEAMS-kutsu lähetetään osallistujille
Pääkaupunkiseudun ICT-alan Toimihenkilöt Pro ry
28.10.2020

Pääkaupunkiseudun ICT-alan toimihenkilöt Pro ry:n sääntömääräinen jäsenkokous

Hyvä PKS ICT Pro ry:n jäsen,

Tervetuloa yhdistyksemme sääntömääräiseen jäsenkokoukseen.

Aika ja paikka:

Keskiviikko 28.10.2020 klo 17:00 alkaen TEAMS-kokouksena, tarvitset osallistumiseen nettiyhteyden.

Paikan päällä osallistuminen on mahdollista erikseen sovittaessa ja koronarajoitukset huomioiden. Tarkempaa tietoa kokouspaikasta ja toimintaohjeista kokouskutsun lopussa.

Yhdistyksen kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

  1. Toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2021
  2. Hallitus vuodelle 2021
  3. Hallituksen täydentäminen vuodelle 2021
  4. Muut asiat


Vallitsevan yleisen tilanteen ja kokoontumisrajoitusten vuoksi jäsenkokous pyritään toteuttamaan suositusten mukaan TEAMS-etäkokouksena. Tarvitsemme siksi osallistujilta kokousilmoittautumisen, jotta voimme lähettää osallistumislinkin kokoukseen. Ilmoitathan  sähköpostiosoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä.


Mahdolliset äänestykset kokouksessa toteutetaan sähköisesti ja kokoukseen rekisteröintiä tarvitaan äänestyksen toteuttamista varten. Mahdollisessa äänestystilanteessa todetaan osallistujat erikseen. Ilmoitettuja tietoja ei käytetä kuin mahdollisessa äänestystilanteessa eikä niitä tallenneta.

Kokouksen tarkempi esityslista on nähtävissä 14.10.2020 alkaen yhdistyksen jäsensivuilla: 
https://proplus.fi/document_post/jasenkokous-28-10-2020-2/?gid=406


Jäsenkokous on jäsenistölle avoin tilaisuus ja ilmoittautuminen tarvitaan yksityisen kokouslinkin lähettämistä varten. Siksi tarvitsemme etukäteisilmoittautumisen 27.10.2020 klo 17:00 mennessä.

Yhdistyslain 24 § mukaan on yhdistyksen kokouskutsussa mainittava aika ja paikka. Lain kirjaimen täyttämiseksi paikan suhteen on kokousta varten Elisan toimitiloista Pasilasta (Ratavartijankatu 5, Helsinki) varattu Aula 9 -neuvotteluhuone. Tilassa (noin 69 m2) pystyy koronasuositusten mukaisin turvavälein joitakin henkilöitä yhdessä kokoontumaan. Yhdistyksen hallitus suosittaa kuitenkin voimakkaasti osallistumista kokoukseen tietoliikenneyhteyksien välityksellä.

Mikäli tästä huolimatta haluat osallistua kokoukseen fyysisesti, lähetäthän erikseen siitä ilmoituksen osoitteeseen hallitus@pksictpro.fi

Tervetuloa!

Pääkaupunkiseudun ICT-alan toimihenkilöt Pro ry:n hallituksen puolesta

Jorma P.J. Jokela

Puheenjohtaja

hallitus@pksictpro.fi / puh. 0400 700 766