Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Stadin Tekniset Pro ry sääntömääräinen vuosikokous

| 17.3.2021 18:00 | Teams
17.3.2021 18:00
Teams
Stadin Tekniset Pro ry
15.3.2021

KUTSU VUOSIKOKOUKSEEN 


Hyvä jäsen

Korona runtelee koko maailmaa yhä jatkuvalla pandemialla. Tämä on aiheuttanut ja aiheuttaa edelleen rajoituksia, suosituksia ja muutoksia normaaliin arkielämäämme. Nyt on yhdistyksesi  muutettava aiempaa kokouskäytäntöään. Saattaa tuntua oudolta, jopa hankalalta siirtyä etäkokoustamiseen, mutta näin me pystymme pitämään omalta osaltamme Koronan mahdollisimman tiukasti aisoissa.

Yhdessä me selviämme tästäkin koitoksesta, pidetään itsestämme ja kaverista huolta

Koronatilanteesta johtuen Stadin Tekniset PRO ry:n hallitus on päättänyt, että sääntömääräinen vuosikokous pidetään 17.3.2021 kello18:00 alkaen
Teamsilla

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat sekä sääntömuutos, koskien sähköistä osallistumismahdollisuutta tulevaisuudessa. Esityslista liitteenä.

Mahdolliset vaalit, henkilökohtainen suhteellinen vaali, toteutetaan sähköisellä äänestyksellä jokaisen henkilökohtaisella päätelaitteella (kännykkätai tietokone).

Ilmoittaudu kokoukseen Pro Plussaan 15.03.2021 klo.16.00. mennessä.

Käy tarkistamassa yhteystietosi Pro Plussasta ennen ilmoittautumista (1.sähköposti ja matkapuhelinnumero).

Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki ProPlussaan ilmoitettuun 1. sähköpostiin.

AVI:n suositusten takia osallistuminen vuosikokoukseen paikan päällä ei ole mahdollista, tätä kutsua laadittaessa yleisötilaisuuteen saa saapua paikan päälle max. 6 hlöä.

Tervetuloa,

Hallitus

Stadin Tekniset Pro ry

 

4 § Yhdistyslaki
Yhdistyslain 17 §:n 2 momentin ensimmäisestä virkkeestä ja 21 §:stä poiketen yhdistyksen hallitus voi sallia17 §:n 2 momentissa tarkoitetun osallistumisen kokoukseen postitse taikka tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla, vaikka tällaista menettelyä ei ole sallittu säännöissä ja vaikka yhdistys ei ole hyväksynyt tätävarten mainitun lain 30 §:ssä tarkoitettua äänestys- ja vaalijärjestystä.Hallitus voi päättää, että kesäkuun 2021 loppuun mennessä järjestettävään yhdistyksen kokoukseen osallistumisen edellytyksenä on ilmoittautuminen yhdistyksen kokoukseen viimeistään tiettynä päivänä, joka voi olla aikaisintaankaksi viikkoa ennen kokousta. Tällöin kokouskutsuaika lasketaan viimeisestä ilmoittautumispäivästä.

 

Lisätietoja        Esa Vieno

                             Puheenjohtaja

                             Stadin Tekniset PRO ry.

                             040 171 5472

                             eskivee@gmail.com