Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Kuopion Seudun Pro r.y. / Ateneum etäopastus : Ilja Repin

| 4.5.2021 18:00 - 18:45 | Teams
4.5.2021 18:00 - 18:45
Teams
Kuopion Seudun Pro ry
2.5.2021
ATENEUM -  ETÄOPASTUS Ilja Repin

Ilja Repin on aikansa merkittävin venäläinen taiteilija ja myös suomalaisten rakastama. Repin tunnetaan ennen muuta psykologisen ihmiskuvan ja venäläisen kansankuvauksen mestarina.

Etäopastus tarjoaa makupaloja Repinin taiteen maailmasta: opastuksen aikana tutustumme taiteilijan keskeisiin teoksiin sekä elämänvaiheisiin näyttelyn tematiikkaa seuraten.  

Opastus ei kierrä näyttelysaleissa, vaan opas esittelee teemoja ja teoksia kuvaesityksen avulla. Opastuksen lopuksi on mahdollista esittää kysymyksiä.

Opastus ohjataan osallistujille Teams-alustan kautta. Teams-sovellusta ei tarvitse ladata: opastukselle voi liittyä myös selaimen kautta. Voitte osallistua opastukselle ryhmänä tai omilta päätteiltänne käsin toimittamamme linkin kautta.

Etäopastukselle osallistujan verkon nopeuden tulisi olla vähintään 10 Mbit/s tai 4G-yhteys. Etäopastusta ei saa taltioida.


Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin  3.5.2021.

Tilaisuus on jäsenille MAKSUTON.