Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

Kevätretki Isosaareen | Helsingin Toimhenkilöt Pro ry // TÄYNNÄ

| 8.5.2021 9:30 - 16:30 | Kauppatori-Isosaari-Kauppatori
8.5.2021 9:30 - 16:30
Kauppatori-Isosaari-Kauppatori
Helsingin Toimihenkilöt Pro ry
25.4.2021
Helsingin Toimihenkilöt järjestää yhteistyössä Suunnittelutoimihenkilöiden ja HETO Pron kanssa jäsenilleen ja heidän perheilleen PERINTEISEN KEVÄTRETKEN lauantaina 8.5.2021 Helsingin Isosaareen. Isosaari on Helsingin kaupungin Ulkosaarten kaupunginosan Itäsaarten osa-alueeseenkuuluva linnakesaari Suomenlahdella. Saari oli Suomen puolustusvoimien hallinnassa oleva valmiuslinnake 2012 asti, jolloin varusmieskoulutus saaressa lakkasi ja saari jäi puolustusvoimien harjoitusalueeksi javartiolinnakkeeksi. Saari avattiin yleisölle kesäkuussa 2017. Saaressa on ravintola, kaksi hiekkauimarantaa, ampumarata, kasarmirakennus, kolme rantasaunaa ja joitakin asuntoja henkilökunnalle. Saaressa sijaitsee yhdeksänreikäinen "golfkenttä", jonne yleisöllä on mahdollista päästä golfaamaan. Huom. Isosaari on maastoltaan helppokulkuista. Korkeuseroja ei juuri ole. Kävelemme kovapohjaisilla tieurilla ja poluilla. Lue lisää Isosaaresta.

Klo 9:30 Kokoontuminen Kauppatorin reunassa Suomenlinnan lautan vieressä oleva ensimmäinen pistolaituri. Ole ajoissa paikalla! (Säävaraus, jos tuulta on yli 15m/s,niin retki voi peruuntua).

Aamupala järjestetään joko lähtöpaikassa Kauppatorilla, laivalla tai sitten Isosaaressa.
10:00 Laiva lähtee Kauppatorilta Isosaareen ja info-tilaisuus (kesto n. 45min).
10:45 Saavumme Isosaareen ja ohjatut päiväohjelmat alkavat! Ohjelmassa on ohjattuja kävelyretkiä, frisbee-golfia, ilmapistooliammuntaa ja pihapelejä. Ja tarkempi ohjelma on esillä tapahtumapaikalla!
12:00 - 14:00 tarjolla keittolounasta Rikama -salissa. HUOM! Jos haluat golfata, niin sitä voit omakustanteisesti tehdä. Hinta 30€/hlö. Ilmoita tästä ilmoittautuessasi, niin saat tarkemmat tiedot!
15:30 Kokoontuminen Isosaaren Päälaiturilla, Ole ajoissa paikalla! 15:45 Vesibussi lähtee Kauppatorille, kesto n. 45min.
16:30 Paluu Kauppatorille Tervetuloa perheesi kanssa ulkoilemaan, tutustumaan uusiin lajeihin ja kisaamaan!
Tilaisuus on maksuton yhdistyksemme jäsenille perheineen.
Sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 28.4.2021 mennessä
Lisätietoja laila@helsingintoimihenkilot.com

Ilmoittautuessasi muista kertoa omat yhteystietosi sekä osallistujien nimet ja lasten iät. Kerrothan samalla myös mahdolliset ruokarajoitteet sekä puhelinnumeron, josta saamme sinut kiinni tapahtumapäivänä.

Koronarajoitukset voivat tuoda muutoksia! Viranomaistahojen mahdollisista rajoitteista johtuen tilaisuudessa on varaus siirrosta alkusyksyyn. Ohjelmamuutokset mahdollisia.
PS. Muistathan ilmoittaa mahdollisesta esteestä, sillä joku muu voi haluta tapahtumaan mukaan!