Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

PKS ICT PRO / Saiturin joulu livestream Tampereen teatterista!

| 16.12.2021 18:30 - 21:00 | Livestriimi! SUORA lähetys 16.12.2021. klo 18.30
16.12.2021 18:30 - 21:00
Livestriimi! SUORA lähetys 16.12.2021. klo 18.30
Pääkaupunkiseudun ICT-alan Toimihenkilöt Pro ry
13.12.2021

Joulun taikaa! Ikisuosikki Saiturin joulu hurmaa nyt jo 10. vuotta! Saiturin joulu on kaunis tarina hyvyydestä ja oikeudenmukaisuudesta. Charles Dickensin Saiturin joulu on rakastettu kertomus itsekkäästä ja läpeensä paatuneesta Scroogesta. Aattoyönä joulun henget ilmestyvät kummittelemaan tälle kaupungin kuuluisimmalle kitupiikille hänen tekemistään vääryyksistä. Mutta onko ikuisen saiturin liian myöhäistä muuttua?

(Suosittelemme näytelmää yli 6-vuotiaille).

Maksuton jäsenistöllemme.


Voit tutustua etukäteen teatteriesitykseen: https://tampereenteatteri.fi/naytelma/saiturin-joulu/

 

Lisätietoa lähetetään sähköpostitse ilmoittautujille lähempänä ajankohtaa. Muistathan ilmoittaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi, teatterilippu lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen!

 

Ilmoittautumiset vain”ilmoittaudu”-linkin kautta. Jos saat ”olet varalla”-viestin ilmoittautumisen yhteydessä, olet jonossa ja sinuun ollaan yhteydessä lähempänä ajankohtaa, jos peruutuksia tulee.

 

Mahdolliset tiedustelut sähköpostiin: ilmoittautumiset@pksictpro.fi

 

Hyvää joulun odotusta!