Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

PKS ICT PRO / Pisa ja Lucca, Italia

| 23.2.2022 17:15 - 18:15 | Zoom-lentomatka
23.2.2022 17:15 - 18:15
Zoom-lentomatka
Pääkaupunkiseudun ICT-alan Toimihenkilöt Pro ry
21.2.2022

Tervetuloa Pisan ja Luccan matkallemme Italiaan 23.2.2022 klo 17.15-18.15!

 

Kukapa ei olisi kuullut Pisan kaltevasta tornista! Nyt me sinne kiipeämme ja kuulemme tämän maailmanhistorian kuuluisimman “rakennusvirheen” uskomattoman tarinan ja ympärillään Ihmeiden Aukio, keskiaikuisen Pisan meritasavallan ylpeys; sanoinkuvaamatonta kaikki tyynni.

 

Jatkamme eleganttiin Luccaan, kirkkojen ja tyylikkyyden kaupunkiin, joka vaurastui aikanaan tekstiilikaupan ja koronkiristyksenkin ansiosta, pyhiinvaeltajista puhumattakaan. Ihastuttavan Luccan lähialueelta on muuten kotoisin Pinocchiokin!

Lopuksi vuorossa viinitiloja ja kukkuloita, Toscanan ikonisia maisemia.

 

Maksuton jäsenille.

Peruutusehto: Peruutathan 21.2.22 mennessä, jos et pääse osallistumaan. Näin vapautat paikan mahdollisesti jonossa olevalle. Peruuttamattomasta ja paikalle tulematta jättämisestä laskutamme 20 euroa kulujen kattamiseksi.

 

Mahdolliset lisätiedot: ilmoittautumiset@pksictpro.fi /Hannele.

HUOM! Ilmoittautumiset vain"ilmoittaudu"-linkin kautta tapahtuman lopussa. Ei ilmoitttautumisia sähköpostitse. Jos saat varalla-ilmoituksen, sinuun ollaan yhteydessä, jos paikkoja vapautuu.

 

Kaikki yhdistyksen tapahtumat

Nyt on loistava tilaisuus ottaa myös kaveri mukaan, joka ei kuuluProhon! Suosittele Pron jäsenyyttä ja tienaa 40€ Superlahjakortti! https://proliitto.fi/fi/kaverikans#34c52f4f