Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

PKS ICT PRO / Naistenpäivän kunniaksi; mystiset Etruskit Toscanassa!

| 8.3.2022 17:00 - 18:15 | Zoom-lentomatka
8.3.2022 17:00 - 18:15
Zoom-lentomatka
Pääkaupunkiseudun ICT-alan Toimihenkilöt Pro ry
4.3.2022

Tervetuloa naistenpäivän kunniaksi Toscanan alueelle!

Mysteeriset Etruskit, kansa joka eli Toscanan alueella ensimmäisellä vuosisadalla ennen ajanlaskun alkua kunnioittaen ja arvostaen naisia sen ajan kansoille huomattavan modernisti!

Teemme aikamatkan ensimmäiselle vuosisadalle ennen ajanlaskun alkua! Tutkimme nykyisen Toscanan alueen salaperäisten ja kiehtovien Etruskien elämää ja tarinoita satumaisten hautalöytöjen kautta.

Vierailemme Cerveterin ja Tarquinian hauta-alueilla sekä kuuluisassa Villa Giulian etruskimuseossa.

 

Enteille ja luonnonilmiöille herkät ja intuitiiviset etruskit rakastivat kauneutta, juhlia ja tyylikkyyttä. He ovat myös kuuluisia siitä kuinka he kunnioittivat  ja arvostivat naisia, jotka saivat juhlia miestensä rinnalla ja elää tasa-arvoisina ja kunnioitettuina.

 

Etruskien elämänilo ja kauneudentaju on keski-italian ja ennenkaikkea Toscanan alueen mahtava perimä, ja Etruskien korkeaan kulttuuriin pohjautuu Roomakin. Meillä on jännittävä taikamatka luvassa!

 

Maksuton jäsenille.

Peruutusehto: Peruutathan 4.3.22 mennessä, jos et pääse osallistumaan. Näin vapautat paikan mahdollisesti jonossa olevalle. Peruuttamattomasta ja paikalle tulematta jättämisestä laskutamme 20 euroa kulujen kattamiseksi.

 

Mahdolliset lisätiedot: ilmoittautumiset@pksictpro.fi /Hannele.

HUOM! Ilmoittautumiset vain"ilmoittaudu"-linkin kautta tapahtuman lopussa. Ei ilmoitttautumisia sähköpostitse. Jos saat varalla-ilmoituksen, sinuun ollaan yhteydessä, jos paikkoja vapautuu.

 

Kaikkiyhdistyksen tapahtumat

Nyt on loistava tilaisuus ottaa myös kaveri mukaan, joka ei kuuluProhon! Suosittele Pron jäsenyyttä ja tienaa 40€ Superlahjakortti! https://proliitto.fi/fi/kaverikans#34c52f4f