Toimintaa ja osaamisen kehittämistä Proliitto.fi -etusivu

Tapahtuma­kalenteri

Mitä kivaa on tiedossa? Osallistuisinko koulutukseen, webinaariin vai lähtisinkö tapahtumaan? Tutustu Pron koulutuksiin ja oman yhdistyksesi tapahtumiin liiton tapahtumakalenterissa. Pääset ilmoittautumaan mukaan, kun kirjaudut jäsennumerollasi.
Hae tapahtumia

PKS ICT PRO / Unescon maailmanperintökohde Amalfin rannikko, Italia

| 17.3.2022 17:15 - 18:15 | Zoom-lentomatka
17.3.2022 17:15 - 18:15
Zoom-lentomatka
Pääkaupunkiseudun ICT-alan Toimihenkilöt Pro ry
15.3.2022

Koe Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva Amalfin upea rannikko!

Amalfin pieni mutta mahtava meritasavalta eli kunnianpäiviään varhaisella keskiajalla, ja sai sitten uinua prinsessa Ruususen untaan aina 1800-luvun puoliväliin saakka, kun ensimmäinen ”kunnollinen” maantie saatiin rakennettua muulipolkujen tilalle.

 

Rannat ovat jyrkkiä ja jylhiä, puollustusmuureja ei oltu koskaan tarvittu, Amalfia saatettiin uhata ainoastaa mereltä käsin vuorien antaman suojan vuoksi.

Mutta tie rakennettiin ja kaunis Amalfi heräsi uuteen kukoistukseensa, ihanana ja aitona erikoisuutena jonka kaikki Vip turistit halusivat nähdä ja kokea. Sitruunaviljelmien hiljaisista kätköistä löytyi aarre.


Ajelemme pitkin kiharaista ja kapeaa maantietä, tutustumme Amalfiin, Atraniin, ja Positanoon, vaellamme myös uskomattomilla muinaisilla muulipoluilla 600m korkeudessa. Yksi maailman uskomattomimmista vaellusreiteistä,”Jumalten polku”odottaa jylhine  maisemineen. Ei korkeanpaikan kammoisille??


Nautimme meren raikkaudesta, ihanista maisemista ja niin aidosta Amalfista, jonne turismi on löytänyt tiensä rikkomatta maisemakuvaa jättihotelleilla tmv rakennuksilla.
Amalfin keskiaikuinen katedraali on satumaisen kaunis, uhkea menneisyys hehkuu nykypäivän taustana.


Amalfissa asuu edelleenkin vain noi 5000 asukasta, ja Atrani on koko Italian pienin kaupunki800 asukasta yhden neliokilometrin alueella.


Positanokin on pieni mutta sitäkin kuuluisampi vertikaalinen ihme. Kauneudenjanoiset saavat unohtumattomia välimerimaisemia.

 

Maksuton jäsenillemme.

Peruutusehto: Peruutathan 15.3.2022 mennessä, jos et pääse osallistumaan. Näin vapautat paikan mahdollisesti jonossa olevalle. Tämän (15.3.) jälkeen tehdyistä peruutuksista ja osallistumattomuudesta laskutamme 20 € kulujen kattamiseksi.

 

Mahdolliset lisätiedotilmoittautumiset@pksictpro.fi /Hannele.

Ei ilmoittautumisia sähköpostitse. Jos saat varalla-ilmoituksen ilmoittautumisen yhteydessä, sinuun ollaan yhteydessä, jos paikkoja vapautuu.

 

Nyt on loistava tilaisuus ottaa myös kaveri mukaan, joka ei kuuluProhon! Suosittele Pron jäsenyyttä ja tienaa 40€ Superlahjakortti! https://proliitto.fi/fi/kaverikans#34c52f4f

 

Kaikki yhdistyksemme tapahtumat



Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Autokatsastajat AK ry kanssa.